TANGO - MILONGA - KING OF THE BEAT. .. . ... home

El Rey del Compás - King of the Beat
History and dance to the music of Juan D'Arienzo
met Mariano & Cosima 22 t/m 14 augustus 2014
Een weekend genieten van rust, natuur, biologisch eten en leuke tangolessen waarin je o.a. mooie dans-variaties en -improvisaties leert. Die zijn speciaal geschikt voor de muziek van Juan D'Arienzo (El Rey del Compás). Hoe heeft zijn orkest de tangomuziek èn dans beïnvloed? Wat maakt dit orkest zo uniek. En hoe kun je creatief en muzikaal op D'Arienzo dansen?
.

Zie website


Voor video: klik op de foto
Milonga Weekend met Traspié
Workshops en Grand Salon met Peter en Ina 10 t/m 21 september 2014
Milonga is ritme, dynamiek, muzikaliteit, structuur en oriëntatie in de ruimte.
Dit wordt weer een geweldig leuk weekend met Peter en Ina waarin ze  je uitdagen om ook van de milonga meer te genieten en er een dynamische ervaring van te maken. Dus in plaats van te gaan rennen leuke versnellingen op de plaats te maken als de muziek daar om vraagt. 

Zie website

Voor video: klik op de fotoTango Weekend met Paula Franciotti & Orlando Scarpelli
Tangolessen voor gevorderde dansers met Paula en Orlando. Eindeloos veel persoonlijke aandacht.Paula Franciotti en Orlando Scarpelli zijn  docenten aan de Escuela Argentina de Tango te Buenos Aires en geven lessen in de beroemde milongas. Hun specialiteit is het leren om vrij te kunnen dansen in drukke milongas (Floorcraft) en zij leggen dit in hun specifieke manier uit

Lees meer . . . . .


Voor video: klik op de foto
Terug naar Activiteiten Agenda